Muziek met een boodschap, optredens met impact!

Chosen Gospel Choir is een project van Stichting Chosen Gospel Promotion. Dit energieke gospelkoor met sterke vocalisten, wat is opgericht in 2005, staat onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel. Het koor brengt op onderscheidende wijze gospelmuziek met uitstapjes naar andere genres. Energieke nummers worden afgewisseld met prachtige ballads, waarmee zij een breed repertoire te bieden hebben.

Rugzak met ervaring

Chosen Gospel Choir is opgericht in 2005 en heeft daardoor veel mooie ervaringen mogen opdoen door de jaren heen!

Tijdens de bruiloft van Xander de Buisonjé in 2010 verzorgde Chosen Gospel Choir een spetterend tuinoptreden die werd opgevolgd door een optreden tijdens The Voice Of Holland waar het koor de backingvocals verzorgde voor zangeres Joan Franka tijdens een liveshow. In de tv-show Beat The Best was Chosen Gospel Choir één van de kandidaten en tijdens de Top2000 Sing Along in Ahoy een jaar later versterkte het koor nummers van Lee Towers en VanVelzen. In de jaren erna werkte Chosen Gospel Choir samen met andere grote artiesten, zoals Sharon Kips, Pearl Jozefszoon, Hind, Sabrina Starke, de 3JS en Dwight Dissels en waren zij te zien tijdens Koninginnedag op het Museumplein en bij Nederland Zingt op de EO.

Groot maar ook klein

Chosen Gospel Choir laat zich niet alleen van haar beste kant zien tijdens grote concerten. Het koor treedt ook regelmatig op in kerken, theaters en feestzalen. Maar ook een festival, personeelsfeest of huwelijk wordt éxtra speciaal met een muzikale bijdrage van Chosen Gospel Choir. Daarnaast is het koor te boeken als backingkoor voor (inter)nationale artiesten tijdens tournees en/of tv-producties.

Vladimir Pairel

Chosen Gospel Choir staat onder muzikale leiding van Vladimir Pairel die zijn sporen in de muziek ruimschoots heeft verdiend. Als 1e altviolist heeft hij in het Amsterdams Promenade Orkest gespeeld. Hij werkte als componist/arrangeur samen met Trijntje Oosterhuis en Total Touch.

Ook was Vladimir dirigent en bandleider bij Gospel Live Experience en heeft hij in die functie samengewerkt met diverse (inter)nationale artiesten. Daarnaast werkte hij mee aan het programma Una Voce Particolare. In zijn geboorteland, de voormalige Sovjet-Unie, heeft Vladimir een grote rol gespeeld op muzikaal gebied. Hij maakte daar deel uit van één van de beroemdste rockbands van Rusland. Met zijn uitgebreide ervaring en muzikaliteit is kwaliteit gegarandeerd wanneer hij op het podium verschijnt!