Concert Stichting Uganda overtreft alle verwachtingen

help ‘Times New Roman’, ‘Bitstream Charter’, Times, serif; font-size: small;”>Chosen Gospel Choir Rotterdam, 6 november 2015

Op zaterdag 31 oktober was het feest in Dorpshuis Zuidermeer. Voor Stichting Uganda werd geld ingezameld en Chosen Gospel Choir mocht hier een muzikale bijdrage aan leveren. Het was een fantastische avond.

‘Geweldig’, ‘onevenaarbaar’ en ‘memorabel’ waren reacties van mensen uit het publiek. Ruim 200 mensen kwamen naar dit benefietconcert dat in het teken stond van Stichting Uganda – werkvoortzetting Pater Spil.

Wie is Pater Spil?
De kracht van Pater Spil zat in zijn liefde voor de mensen en zijn geloof in God. Na 17 jaar in Uganda gewerkt te hebben is hij op 44-jarige leeftijd tijdens een roofoverval om het leven gekomen. Om de plannen die hij nog had en om zijn werk voort te zetten is de stichting opgericht.

Feest!
Tijdens het concert bracht het koor opzwepende black gospelnummers en gevoelige ballads. De sfeer zat er goed in! Chosen Gospel Choir kijkt terug op een fantastische avond waarin een mooi feestje gevierd werd in het teken van de Heer. Ook Stichting Uganda is uitermate tevreden met de inzet, sound en het enthousiasme van het koor.

Meer info over Stichting Uganda? Kijk op: www.stichtinguganda.nl. Op onze Facebook-pagina staan mooie foto’s van deze bijzondere avond.