Concert voor de missionaire jongerenreis India

De jeugd van de Hervormde Kerk te Zuidwolde (Dr.) nodigt u uit om met hen dit unieke concert bij te wonen. In december gaat een groep jongeren uit de Hervormde Kerk te Zuidwolde naar India. Middels het koken en uitdelen zorgen zij voor de bevolking daar. Tijdens deze maaltijden wordt het Evangelie aan deze mensen verteld. Naast het koken, zal de groep ook naar de leprakolonie gaan in India. Deze mensen worden afgezonderd van de bewoonde wereld, omdat men denkt dat Lepra besmettelijk is. De mensen die in de kolonie wonen spreken bijna geen mensen, zijn eenzaam en hebben de liefde van God nodig! De groep gaat zich hard maken voor de wezen en armen op straat, de leprozen in de buitengebieden en zal hierbij het Evangelie vertellen! 

Het gehele jaar heeft de groep acties georganiseerd om het eindbedrag van €25.000,- op te halen. Het gehele bedrag zal besteed worden in India. De groep betaald zelf de tickets en wordt door de christelijke stichting Wifi in India ondersteund met de voorzieningen die zij nodig hebben. 

Om het actiejaar af te sluiten en een knallende actie als afsluiter te organiseren, wordt er een speciale avond georganiseerd. U bent van harte welkom om op zaterdagavond 17 november a.s. vanaf 20:00 uur deze avond met ons mee te zingen en te swingen. Het koor is bekend van TV, ze hebben gezongen tijdens de troonswisseling van onze koning Willem Alexander en zij waren dit jaar te zien bij het EO programma: EO ZINGT. Roel van Velzen is er van overtuigd; hij schakelde “Chosen” in omdat hij hun het beste koor van Nederland vindt. Ook Angela Groothuizen is onder de indruk: “Ik vind ze helemaal te gek, de lol die ze uitstralen is heel aanstekelijk”. 

De kaarten kosten € 15,- inclusief koffie/thee in de pauze.  De kaartverkoop is reeds gestart en er zijn nog kaarten te bestellen. VOL = VOL, dus wees er als de kippen bij! Kaartverkoop: Rianka Bekendam,rianka_bekendam@hotmail.com) 

Wanneer: ​​Zaterdag 17 november

Aanvangstijd:​​ Zaal open om 19.30 uur

Start concert:​​20.00 uur

Kosten:​​​€15,- Inclusief consumptie 

Waar:​Hervormde Kerk Zuidwolde, Hoofdstraat 98