Heeft u vragen aan- of over Chosen Gospel Choir of eventueel interesse in een boeking?

Neem gerust contact op door ons contactformulier in te vullen, of via:
Telefoon: 06 – 26 90 68 42
E-mail: info@chosen-gospelchoir.nl 

Ook een Chosen worden?

Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke dames en heren die onze groep compleet maken. Wanneer een stempgroep compleet is beschikken we over een wachtlijst waar je op geplaatst zou kunnen worden zodat er contact met je opgenomen kan worden wanneer er weer ruimte is ontstaan.

Beschik jij over een goede, geoefende en ervaren zangstem? Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van zang, podiumhouding en uitstraling? Ben je bereid om Chosen Gospel Choir prioriteit in je leven te geven? En vind je het een uitdaging om mensen te ontroeren met het woord van God? Neem dan contact met ons op!

StemgroepStatus
SopranenCompleet
AltenCompleet
TenorenDiverse open plekken
BassenDiverse open plekken

Na je aanmelding zullen wij je vragen een korte video-/geluidsopname toe te sturen zodat wij een indruk kunnen krijgen van jouw sound en zangtechniek. Op basis van deze opname zullen we besluiten je uit te nodigen om een repetitie bij te wonen en kennis te maken met het koor. Ben jij na deze repetitie net zo enthousiast als wij? Dan plannen we een auditie en stemtest in, in de hoop dat jij een van de nieuwe vocals van Chosen wordt! 
Een proeftijd van 3 maanden is onderdeel van de aanname bij Chosen Gospel Choir.

Chosen Gospel Choir repeteert om de 2 á 3 weken op zondagavond in Vlaardingen van 18.00 – 21.00 uur.
Onze leden komen uit heel Nederland: Carpoolen is vaak mogelijk.