Drukke en bruisende decembermaand voor Chosen Gospel Choir

Chosen Gospel Choir Echteld, information pills 5 januari 2016

December 2015 was voor Chosen Gospel Choir een drukke en bruisende maand. Het koor trad maar liefst 7 keer op; van grote kerk tot winkelcentrum. Chosen Gospel Choir blikt terug…

Glazen Huis Vlaardingen
Op zaterdag 12 december startten wij ons grote kerstavontuur met een spetterend optreden in het Glazen Huis in Vlaardingen. Op het plein voor het Glazen Huis stonden tientallen mensen mee te swingen en vanuit huis keken honderden geïnteresseerden mee via de uitzending van XPTV.

St. Jan Black Gospel Nights
Op dinsdag 15 december, capsule woensdag 16 december en vrijdag 18 december trad Chosen Gospel Choir op met Pearl Joan en Hind in de Goudse St. Jan. Ook dit jaar kunnen we weer vol trots terug kijken op drie prachtige concerten tijdens de St. Jan Black Gospel Nights! We kregen warme en enthousiaste reacties uit het publiek.

St. Jan Black Gospel Nights werd georganiseerd door Eigenwijze Evenementen. Dit evenementenbureau had de organisatie van de concerten tot in de puntjes verzorgd en hiervoor zijn wij heel dankbaar. Ook het contact met Pearl Joan en Hind was zeer aangenaam.

Chosen Gospel Choir kijkt terug op dynamische en bijzondere St. Jan Black Gospel Nights en hoopt ook volgend jaar weer van de partij te (mogen) zijn.

Winkelcentrum Zuidplein
Op dinsdag 22 en woensdag 23 december stond Chosen Gospel Choir voor het derde jaar in Winkelcentrum Zuidplein. Wij zongen het winkelend publiek toe met swingende en innemende (kerst)gospels en dat beviel!

Honderden mensen genoten van onze muziek en de reacties waren zeer positief. Chosen Gospel Choir dankt evenementenbureau Ons Sausje voor de goede organisatie en zorgen tijdens deze muzikale winkelavonden.

Haarlem!
Donderdagavond 24 december sloten wij onze kerstconcerten af tijdens twee kerstnachtdiensten in de PG Immanuel-gemeente in Haarlem. PG Immanel had voor het totale koor een zeer smakelijke en uitgebreide kerstmaaltijd gemaakt waar de vocalisten volop van genoten voordat zij het podium op gingen. Honderden gelovigen én ongelovigen kwamen op de diensten af en beleefden samen met Chosen Gospel Choir een groot feest. De dienst bestond voornamelijk uit muziek en veel bezoekers waardeerden dit. Deze kerstnachtdiensten waren onvergetelijk en wij hopen nog eens terug te mogen komen naar deze gezellige en gastvrije kerk!

Vanaf januari maakt Chosen Gospel Choir zich weer klaar voor een nieuw muzikaal jaar. Wij starten met het instuderen van nieuwe gospelnummers en focussen hierbij natuurlijk ook op alle ‘bijzaken’: choreografie, liedbeleving, podiumpresentatie en teambuilding. En dat alles uit liefde voor God.

We zijn – na een geweldige reeks concerten – weer helemaal klaar voor het nieuwe jaar! Chosen Gospel Choir dankt alle betrokkenen voor de steun en het enthousiasme in 2015 en wenst iedereen een gelukkig, gezond en vooral gezegend nieuwjaar!

Foto’s: Jan Los, Melvin Mukrab en Jaap de Vries