Let op! U kunt vanaf nu alleen nog kaarten aan de deur kopen (contant betalen s.v.p.)

Tien jaar geleden hadden we nooit durven dromen dat Chosen Gospel Choir zoveel mooie dingen zou meemaken. Wat hebben we veel beleefd!

  • Optredens van Sittard tot Hoogeveen en van Terneuzen tot Amsterdam
  • Concerten in de kerk om de hoek, op festivals in de stad en bij grote omroepen als de EO en RTL4
  • Deelname aan diverse awards
  • Backing vocals voor VanVelzen, Lee Towers en Joan Franka
  • (Studio)opnames voor een eigen dvd en mp3
  • Veel gezellige repetities en Chosen-weekendjes
  • Zangcoaching van ervaren topvocalisten

Waarom?!
10 jaar Chosen Gospel Choir staat voor 10 jaar vol plezier, muzikale prestaties en bijzondere ervaringen. Maar waarom zetten wij ons al 10 jaar in voor gospelmuziek? Heel simpel! Wij willen mensen bekend maken met het woord van God via fantastische muziek die veel energie geeft en diep kan ontroeren. Dit doen wij door op hoog niveau gospelmuziek te brengen, bijvoorbeeld tijdens een concert of door het muzikaal ondersteunen van andere artiesten als backingvocalkoor.

The key
Chosen Gospel Choir valt of staat met één belangrijk persoon. Een heer die niet alleen een ijzersterke muzikale cv heeft, maar ook als persoon one of a kind is. Onze Vladimir Pairel is onmisbaar! Hij is de spil van Chosen Gospel Choir. Lees meer over Vladimir.

Concert!
We staan aan de vooravond van onze verjaardag en trappen ons jubileumjaar af met een groot concert. Op zaterdag 4 oktober kunt u vanaf 20.00 uur genieten van een hele avond Chosen Gospel Choir! Dit wordt een geweldig feestje waarbij we niet alleen vieren dat we jarig zijn maar ook onze dankbaarheid voor ons koor tonen.

Programma
Tijdens de avond hoort en ziet u wat u van ons gewend bent: energieke gospels worden afgewisseld met prachtige ballads. Muzikale en vocale kwaliteiten vormen samen met de enorme dosis energie van het koor dé combinatie die ook deze avond weer helemaal compleet maken. Af en toe zal een koorlid u wat meer vertellen over ons koor en zijn of haar persoonlijke relatie met God en gospel. Maar er is vooral ruimte voor muziek. Véél muziek. Want met muziek brengen wij onze boodschap pas écht over.

Praktisch
Wanneer? Zaterdag 4 oktober van 20.00-23.00 uur (pauze: 30 min)
Waar? Kerk van de Nazarener, Zwanensingel 1 in Vlaardingen
Kaartprijs € 12,50

Opnames
Het bedrag dat wij verzamelen met de kaartverkoop wordt gebruikt om het concert te kunnen financieren. Geld dat overblijft is bestemd voor de maak van een dvd van Chosen Gospel Choir. De opnames voor deze dvd worden tijdens het concert gemaakt. Wilt u een dvd kopen? Stuur dan een e-mail naar het koor zodat u bericht krijgt zodra de dvd klaar is. De kosten voor de dvd zullen 10 tot 15 euro zijn.

Kaarten bestellen
Wilt u kaartjes kopen? U kunt deze niet meer digitaal bestellen. Koop uw kaarten aan de deur en reken contant af.

Belangrijk
Let op! U krijgt geen stoelnummer toegewezen en kunt dus gewoon zelf een plekje zoeken in de zaal. Wilt u vooraan zitten? Zorg dan dat u vroeg aanwezig bent. Dit voorkomt teleurstellingen. Gebruikt u een rolstoel? Geef dit aan wanneer u de kaartjes bestelt.

Meer info?
Stuur dan een e-mail naar info@chosen-gospelchoir.nl of bel met bestuurslid Laura ’t Hoen op 06 1499 4097. Wij kijken uit naar de 4e en hopen u dan te zien!

Bekijk de flyer van het jubileumconcert