Tribute to Oslo Gospel Choir

Bekijk hier de opnames van de avond.

Promo Tribute to OGC

Impressie repetitie Tribute to OGC

Promo Chosen Gospel Choir

Nieuw promo filmpje beschikbaar!

Samenwerking 3JS (2017)
30 maart stond Chosen Gospel Choir samen met de 3JS in Theater Het Kruispunt in Barendrecht. Het koor zong backing vocals voor het nummer ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’, één van de mooiste liedjes van U2. Het optreden was waanzinnig. Het publiek was onder de indruk en ook de 3JS was erg trots op de samenwerking. Benieuwd naar het optreden? Bekijk het filmpje.YouTube-kanaal (2017)
Kent u ons YouTube-kanaal al? Op dit kanaal zijn altijd de meest actuele filmpjes te vinden van Chosen Gospel Choir. Zo vindt u hier ook mooie beelden van onze kerstoptredens met Sabrina Starke en Sharon Kips. Bekijk het kanaal en neem meteen een abonnement!

Technisch versterkte repetitie (2016)
De repetitie van zondag 29 mei 2016 was een hele bijzondere! Chosen Gospel Choir repeteerde namelijk technisch versterkt om goed voorbereid te zijn op het avondvullende concert in Ermelo in juni. Het werd een heerlijk feestje! Bekijk de compilatie.

Kerst, kerst, kerst! (2015)
De decembermaand is voor Chosen Gospel Choir een heerlijke periode. Deze kerstmaand staat in het teken van optredens, gezelligheid, mooie momenten samen en héél véél muziek. Ook december 2015 was één groot feest. Het koor trad maar liefst zeven keer op. Bekijk de compilatie.

Glazen Huis Vlaardingen (2015)
Op zaterdag 12 december was Chosen Gospel Choir te gast in het Glazen Huis in Vlaardingen dat geld inzamelde voor Serious Request. Op het plein voor het Glazen Huis stonden tientallen mensen mee te swingen en vanuit huis keken honderden geïnteresseerden mee via de live uitzending van Xperience TV. Bekijk de uitzending.

TEDx Event bij TU Delft (2015)
Na talloze prettige samenwerkingen met Roel van Velzen had Chosen Gospel Choir op vrijdag 27 februari 2015 de eer om met ‘de vader van’ te werken. De creatieve Kor van Velzen was één van de sprekers tijdens het TEDx-evenement in Delft. Hij gaf een lezing over creativity and change. Na zijn presentatie startte Kor met een prachtig zelfgeschreven nummer: Change of Mind. De zaal was blij verrast toen Chosen Gospel Choir na het eerste refrein het podium op liep. Bekijk dit bijzondere optreden en geniet mee! Het hele filmpje is de moeite waard om te bekijken. Wilt u direct door naar het optreden van Chosen Gospel Choir? Ga dan naar 08.00 min.

Kerkdienst Kloosterkerk Den Haag (2014)
Op zondag 23 maart 2014 was er een bijzondere dienst in de Kloosterkerk in Den Haag. Mensen van allerlei geloven vroegen met de dienst aandacht voor voor een liefdevollere samenleving zonder racisme. Chosen Gospel Choir leverde tijdens de dienst een muzikale bijdrage. Zij zongen Total Praise en Ready for a Miracle. Bekijk het optreden.

Geloven op 2 op Nederland 2 (2014)
Op vrijdag 14 maart was Chosen Gospel Choir te zien in het programma Geloven op 2 van de EO. Presentatoren Herman Wegter en Mirjam Bouwman belichten tijdens dit programma iedere week een andere plaats in Nederland. In de week van 14 maart was Vlaardingen, de thuisbasis van het koor, aan de beurt. Hierbij mocht Chosen Gospel Choir natuurlijk niet ontbreken. Je ziet in dit filmpje het koor in actie en daarnaast geeft PR-manager Laura ’t Hoen een kort interview over haar visie op het geloof en Chosen Gospel Choir. Bekijk het optreden.

Top2000 Sing Along in Ahoy (2013/2014)
Woensdag 4 december was Chosen Gospel Choir te bewonderen in Ahoy bij het concert Top 2000 Sing Along. Zij verzorgden daar voor een volle zaal de backing vocals voor het nummer ‘You’ll Never Walk Alone’ van Lee Towers en het nummer ‘Somebody to Love’ van VanVelzen. Bekijk het optreden.

Beat the Best bij RTL4 (2012)
Op zaterdag 6 oktober 2012 was Chosen Gospel Choir te zien in de televisieshow Beat the Best. Het koor deed mee aan dit programma waarin professionele artiesten streden om 50.000 euro. Bekijk het optreden. Ook benieuwd naar het backstage filmpje? Kijk die hier

The Voice of Holland bij RTL4 (2010)
Vrijdag 26 november heeft Chosen Gospel Choir de backingvocals verzorgd voor Joan Franka in The Voice Of Holland. Joan, ook wel bekend als het Flower-Powermeisje, werd gecoacht door Roel van Velzen. VanVelzen had het black gospelkoor eerder dit jaar al ingeschakeld als backingkoor voor zijn eigen optreden tijdens de Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam. Voor de act van Joan, Walking In Memphis, vroeg hij Chosen Gospel Choir opnieuw een muzikale bijdrage te leveren. Bekijk het optreden.

Vrienden van Amstel Live in Ahoy (2010)
VanVelzen schakelde Chosen Gospel Choir begin 2010 voor het eerst in om zijn backing vocals te verzorgen voor het nummer Somebody to Love tijdens de Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Het evenement trok van 22 tot en met 31 januari 70.000 muziekvrienden en veel bekende artiesten. Voor dit project auditeerde het koor extra deelnemers om met een groot koor van 35 vocalisten te staan. VanVelzen en Chosen Gospel Choir gaven zich tijdens de optredens voor de volle 100%.Ook het publiek, de organisatie en de pers waren uiterst positief over de samenwerking door deze het hoogtepunt van de avond te noemen. Bekijk het optreden.