This is why we sing!!

Bedankt Chosen! 
‘Why We Sing 2019’ is een dream come true; al lang wilde ik een Kirk Franklin tribute concert & evenement opzetten waarbij diverse artiesten samen zouden komen om er een geweldige avond van te maken. Ik ben heel blij en trots dat dit zo mooi gelukt in combinatie met het evenement met scratch koordag en workshops. Ik wil ook jullie heel hartelijk bedanken voor je bijdrage en deelname hieraan!

Chosen Gospel Choir

Chosen, wat ben ik supertrots op jullie! Ik zei het jullie een half jaar geleden al dat jullie geweldig goede vocalisten bij elkaar zijn. Bij dit optreden heeft het publiek dit meer dan ooit bevestigd. Een joelend publiek al tijdens het intro van ‘Don’t Cry’, wie heeft dat ooit meegemaakt?! Een lange staande ovatie bij dit langzaamste, doch meest vocaal dynamische lied, kippenvel! Grote waardering en bewondering voor alle project-koorzangers die meeoptraden, echt heel bijzonder hoe jullie zo hard hebben geoefend met als resultaat dit prachtige concertblok van Chosen Gospel Choir.
En wat zijn we enorm blij met de technici van jullie, Patrick, high5! Wat een goed geluid, iedereen heeft heerlijk kunnen zingen en het klonk prachtig in de zaal.