3JS + C: een supersamenwerking!

2 april 2017

Chosen Gospel Choir was op donderdag 30 maart achtergrondkoor voor de 3JS. Het koor zong tijdens het lied ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ van U2 de backing vocals. Het optreden vond plaats in Theater Het Kruispunt in Barendrecht en was in één woord fenomenaal. 

De 3JS treden momenteel op door heel Nederland met hun U2-tour, genaamd The Joshua Tree. Voor het bekende nummer ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ zochten de drie heren koren die hen wilden ondersteunen met backing vocals. Chosen Gospel Choir schreef zich in voor deze wedstrijd en won! Het koor werd gevraagd voor het uitverkochte theaterconcert in Het Kruispunt.

Uitzinnig publiek
Chosen Gospel Choir is ontzettend blij met de fijne samenwerking met de 3JS en kijkt met plezier terug op het optreden waarbij de hele zaal uitzinnig reageerde op het samenspel. De sound en uitstraling van Chosen Gospel Choir, ‘één van de beste koren van Nederland’, wordt vaak omschreven als uniek en enthousiast en die reputatie maakte het koor waar tijdens het concert.

Net even anders…
Voor ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’ had dirigent Vladimir Pairel een mooi arrangement geschreven dat nét even anders klonk dan de gebruikelijke backing vocals op de plaat. Hierdoor onderscheidde Chosen Gospel Choir zich wederom: niet alleen door de unieke sound en enthousiaste uitstraling, ook door de bijzondere en verfrissende partijen.

Benieuwd?
Benieuwd naar het optreden? Bekijk het filmpje op YouTube. Vergeet ook zeker niet het ingestuurde filmpje te bekijken. U kunt ook zien hoe wij het lied instudeerden. Hiervan maakten wij opnames die u ook op ons kanaal op YouTube kunt zien/horen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en avonturen van Chosen Gospel Choir; volg ons op Facebook.

Meer!
Meer informatie over Chosen Gospel Choir? Interesse in een spetterend optreden van dit koor? Of gewoon eens kennismaken tijdens een repetitie? Neem contact op met manager PR & Bookings Laura Mukrab via info@chosen-gospelchoir.nl.

Foto banner: Eveline Keur van Kleur Film en Fotografie