Chosen Christmas: van Paleis het Loo tot de St. Jan!

Chosen Gospel Choir 2 januari 2017

Chosen Gospel Choir heeft in de decembermaand van 2016 weer fantastische optredens mogen beleven. Het koor stond op verschillende plaatsen: van Paleis het Loo in Apeldoorn tot aan de St. Janskerk in Gouda. Alle concerten waren de ultieme kerstbeleving voor zowel de bezoekers als het koor. 

Op maandag 12 december startte de kerstconcertreeks van Chosen Gospel Choir. Het koor was uitgenodigd tijdens het benefiet kerstgala van Fonds Slachtofferhulp. Chosen Gospel Choir zong twee keer voor de hooggeëerde gasten: eenmaal in de Kapel en eenmaal in de Balzaal. De aanwezigen – zoals Pieter van Vollenhoven, prinses Margriet, prins Floris, Alexander Pechtold en Ab van der Touw – genoten met volle teugen van het optreden. Er werd geklapt, gedanst en meegezongen. Na afloop werd Chosen Gospel Choir – en dan met name de onevenaarbare dirigent Vladimir Pairel – overladen met mooie complimenten. Vol trots vertrokken de talentvolle leden weer naar huis.

Black Gospel Nights

Organisatie Eigenwijze Evenementen huurde Chosen Gospel Choir vier avonden in om tijdens Black Gospel Night een bruisend avondvullend concert weg te geven. Het eerste concert was op vrijdag 16 december in de Bonifaciuskerk in Alphen aan den Rijn. Samen met Sharon Kips zorgde het koor ervoor dat het dak eraf ging. Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 december zong Chosen Gospel Choir met Sabrina Starke in de St. Jan in Gouda. Hier beleefden de aanwezigen ook een onvergetelijk kerstfeest.

Chosen Gospel Choir heeft genoten van vijf prachtige kerstconcerten die stuk voor stuk indruk hebben gemaakt. De missie van het koor is anderen bekend maken met de liefde van God via muziek. De groep is ervan overtuigd dat ze dat doel bereikt hebben tijdens ’the most wonderful time of the year’.

Meer informatie over Chosen Gospel Choir? Interesse in een spetterend optreden van dit koor? Of gewoon eens kennismaken tijdens een repetitie? Neem contact op via info@chosen-gospelchoir.nl.