Succesvol benefietconcert Jozua

visit this site ‘Times New Roman’, prostate ‘Bitstream Charter’, search Times, serif; font-size: small;”>Chosen Gospel Choir Rotterdam, 14 april 2013Op zaterdag 13 april was het feest in Evangelische gemeente Jozua in Dordrecht. Voor het 4U-project werd geld ingezameld en Chosen Gospel Choir mocht hier een muzikale bijdrage aan leveren. Het was een waanzinnige avond.

Het benefietconcert trok veel publiek. Ruim 175 mensen kwamen naar de kerk in Dordrecht om te genieten van de gospelmuziek van het energieke koor dat onder bezielende leiding staat van Vladimir Pairel. Chosen Gospel Choir is onder andere bekend als achtergrondkoor voor Roel VanVelzen en deed mee aan De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat The Best. Tijdens het concert bracht het koor opzwepende black gospelnummers en gevoelige ballads. De sfeer zat er goed in! Er is 2500 euro opgehaald voor het project. Chosen Gospel Choir is daar trots op en kijkt terug op een fantastische avond waarin een mooi feestje gevierd werd in het teken van de Heer.

Over het project 4U
Van 27 april tot en met 10 mei gaan 25 Jozua-leden naar Oeganda om daar vier gezinnen volledig zelfvoorzienend te maken. De harde werkers geven de gezinnen middelen die nodig zijn om voortaan zelf in het levensonderhoud te voorzien. Om dat doel te realiseren, moet er 24.000 euro opgehaald worden en de gemeente heeft dat bedrag bijna bij elkaar. Meer info over het project en Jozua? Kijk op www.jozua.nl.

Foto: Andries Verheul