Patricia Paaij en Chosen Gospel Choir op de SS Rotterdam

information pills ‘Times New Roman’, hospital ‘Bitstream Charter’, Times, serif; font-size: small;”>Chosen en de SS Rotterdam Vlaardingen, 12 december 2012

Op woensdag 12 december was Chosen Gospel Choir op verzoek van Patricia Paaij te gast op de SS Rotterdam. Dit gigantische schip voer vroeger voor de Holland Amerika Lijn en ligt nu aan de kade in het Rotterdamse Katendrecht.

Patricia Paaij stak op deze bijzondere dag, 12 12 12, de kerstverlichting aan van de grote boom van de SS Rotterdam. Chosen Gospel Choir zong buiten op de kade twee kerstnummers en binnen op het ‘Main Deck’ vier kersttoppers. Er was veel belangstelling en het publiek genoot van de gezellige sfeer. Met name Patricia had het erg naar haar zin. Ze vertelde dat ze erg onder de indruk was van Chosen Gospel Choir in Beat The Best en daarom graag wilde dat dit ‘fantastische koor’ een muzikale bijdrage leverde tijdens het evenement. En naar volle tevredenheid. Voor Chosen Gospel Choir was dit uiteraard een groot compliment.

Bekijk het fragment in Shownieuws op SBS 6 (12 december)
Lees het artikel in de Metro, editie RotterdamĀ (13 december)

Geef een reactie