Black Gospel Night – voorjaarseditie Laren met Dwight Dissels

Wervelend Black Gospel Paasconcert in de Sint JansBasiliek. Laren (Noord Holland) krijgt een nieuwe traditie in de vrolijke dagen voor Pasen. Een unieke belevenis met muzikale topacts, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen.

Op vrijdag 9 maart 2018 krijgt de St. Jansbasiliek in Laren een unieke setting. De Sint. Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzonders sfeerlocatie aan de Brink, met veel kaarslicht, buiten plaatsen wij een stoere stretch bedoeïenentent voor gezellig samenkomen onder het genot van een goed glas wijn in de pauze en na afloop.

Chosen Gospel Choir is een authentiek en tomeloos swingend koor. Dit energieke black gospelkoor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen binnen de gospel. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers welke worden afgewisseld met prachtige ballads.

Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Dwight Dissels in Laren. Dwight geniet zijn doorbraak met een onvergetelijk optreden tijdens The Voice of Holland 2016. Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk praat over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement ‘The Passion’ om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen. Meer dan het bezoeken waard met vrienden, familie maar ook met personeel of relaties. Hiervoor bieden wij interessante zakelijke arrangementen. Onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke Goudse kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!

Voor meer info: www.blackgospelnight.nl