Concert met Dwight Dissels

5 oktober 2017

Chosen Gospel Choir treedt vrijdag 8 december samen met Dwight Dissels op in de Adventskerk in Alphen aan den Rijn. Dit spectaculaire kerstconcert belooft een swingende en muzikale avond te worden. 

Tijdens het concert kunnen aanwezigen genieten van heerlijk ‘Chosen gospels’ echte gospel kerstliedjes. Kaarten voor het concert kosten € 22, 50 per stuk inclusief een drankconsumptie. Met de aankoop van een kaartje steunt u de stichting Vrienden van de Adventskerk. Deze toegewijde stichting zamelt met het concert geld in voor het behoud van de onmisbare Alphense Adventskerk. Het concert start om 20:00 uur en duurt tot 22:30 uur. Er is een pauze tijdens de voorstelling. Deuren gaan open vanaf 19:30 uur.

Dwight
Het koor is erg enthousiast over de samenwerking met de getalenteerde Dwight Dissels. Deze zanger is bekend van The Voice of Holland en The Passion. Hierin vertolkte hij in 2017 de rol van Jezus. Chosen Gospel Choir is trots dat Dwight als solist een aantal nummers met het koor zal zingen.

Kaarten
Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Alphen aan den Rijn, Boekhandel Haasbeek in de Julianastraat en Boekhandel/ Kantoorhandel Haasbeek in de Herenhof. U kunt ook een email sturen naar info@vriendenvandeadventskerk.info en daarin vermelden hoeveel kaarten u wilt bestellen voor dit concert. Zij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor betaalgegevens en het verzenden van de kaarten. Kijk voor meer informatie op de website van de Vrienden van de Adventskerk.