Chosen Gospel Choir in uitzending Geloven op 2 (EO)

malady ‘Times New Roman’, shop ‘Bitstream Charter’, dosage Times, serif; font-size: small;”> Vlaardingen, 13 februari 2014

Op vrijdag 14 maart en zaterdag 15 maart is Chosen Gospel Choir te zien in het programma Geloven op 2 van de EO. Mis het niet!

Presentatoren Herman Wegter en Mirjam Bouwman belichten¬†iedere week een andere plaats in Nederland. In de week van 14 maart is Vlaardingen, de thuisbasis van het koor, aan de beurt. Hierbij mocht Chosen Gospel Choir natuurlijk niet ontbreken. Je ziet het koor in actie en daarnaast geeft PR-manager Laura ’t Hoen een kort interview over haar visie op het geloof en Chosen Gospel Choir.

Geloven op 2 zoekt wekelijks naar bijzondere mensen, typische lekkernijen en onvergetelijke historische momenten. Je leeft tijdens de uitzending mee en wordt verrast door de mooie plekjes. Het programma wordt van dinsdag tot en met zaterdag uitgezonden op Nederland 2 van 17.05-17.20 uur. Tijdens de weekafsluiting op zaterdag maakt presentator Kefah een streekgericht. Hij nodigt daarvoor alle mensen uit die meededen aan de weekuitzendingen. Chosen Gospel Choir zie je dus op vrijdag 14 maart én zaterdag 15 maart op de buis.