Jubileumconcert Chosen Gospel Choir

rx ‘Times New Roman’, prostate ‘Bitstream Charter’, Times, serif; font-size: small;”>Vladimir Pairel Rotterdam, 15 juli 2014

In 2015 is het zover: Chosen Gospel Choir bestaat 10 jaar! En om dat te vieren, geven wij een groot jubileumconcert op zaterdagavond 4 oktober. Komt u ook?

Waarom?
10 jaar Chosen Gospel Choir staat voor 10 jaar vol plezier, muzikale prestaties en bijzondere ervaringen. Maar waarom zetten wij ons al 10 jaar in voor gospelmuziek? Heel simpel! Wij willen mensen bekend maken met het woord van God via fantastische muziek die veel energie geeft en diep kan ontroeren. Dit doen wij door op hoog niveau gospelmuziek te brengen, bijvoorbeeld tijdens een concert of door het muzikaal ondersteunen van andere artiesten als backingvocalkoor.

Bent u erbij?
Wij vieren ons jubileum graag met u! Bent u betrokken bij ons koor, gek op gospelmuziek of heeft u gewoon zin in een heerlijke avond in het teken van de Heer? Koop dan snel kaartjes! Ga naar www.chosen-gospelchoir.nl/jubileum voor meer informatie. Hier vindt u ook de flyer voor het concert.