Chosen Gospel Choir zet bijzondere act neer in Beat The Best

tadalafil ‘Times New Roman’, ‘Bitstream Charter’, Times, serif; font-size: small;”>Chosen in Beat The Best Vlaardingen, 7 oktober 2012

Op zaterdag 6 oktober was Chosen Gospel Choir uit Vlaardingen te zien in Beat The Best. Het koor deed mee aan dit nieuwe televisieprogramma waarin professionele artiesten strijden om 50.000 euro.

De show van RTL4 laat iedere zaterdagavond negen acts zien in de categorie Muziek, Dans en Variété. Per uitzending gaat er slechts één act door naar de finale in Theater Carré. De finalisten nemen het in dit theater op tegen elkaar en de winnaar gaat met een halve ton naar huis.Toen Chosen begin dit jaar gevraagd werd mee te doen met Beat The Best, werd er geen moment getwijfeld. Het koor werd direct enthousiast voor het idee zoveel mensen te kunnen bereiken met gospel. In juni dit jaar was het zover en dook Chosen Gospel Choir de studio in om een gave act neer te zetten tijdens de show. Het resultaat was afgelopen zaterdag te zien in Beat The Best. Het optreden was energiek, van hoge kwaliteit en zéér muzikaal. Ook al is het koor geen dansgroep, toch danste iedereen de sterren van de hemel.

Helaas gaat Chosen Gospel Choir niet door naar Carré. Jurylid Angela Groothuizen koos een saxofonist als beste act. Teleurgesteld, maar met een hele mooie ervaring rijker, keerde het koor terug naar huis. Iedereen heeft keihard gewerkt voor het resultaat, maar belangrijker nog, iedereen heeft veel plezier beleefd!

Momenteel werkt Chosen Gospel Choir aan haar nieuwe repertoire met vrolijke én gevoelige (kerst)gospels. Benieuwd geworden? Neem contact met ons op!

Bekijk het backstage filmpje van Chosen Gospel Choir
Bekijk het optreden van Chosen Gospel Choir

Geef een reactie