Gospel Meets Musical

Chosen Gospel Choir Rotterdam, stuff 7 februari 2010

Op zaterdagavond 6 februari 2010 heeft MD-Concerts een bijzonder concert georganiseerd. William Spaaij heeft samen met Bente van den Brand, shop Marescha van der Stelt en het Chosen Gospel Choir een swingende, drugs muzikale avond verzorgd waarin een spetterende muzikale ontmoeting plaats vond tussen Gospel en Musical!

William Spaaij was in 2009 de winnaar van de John Kraaykamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol en vanaf maart de mannelijke hoofdrolspeler in de Musical ‘Mary Poppins’. Bente van den Brand was afgelopen weken te zien was als één van de potentiële Mary Poppins in het populaire TV programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’ en daarvoor schitterde zij in Tarzan als Jane. Grote verassing deze avond was het optreden van Marescha van der Stelt, soliste van Chosen Gospel Choir. Met haar krachtig stemgeluid heeft ze indruk gemaakt op het publiek.

Tijdens deze muzikale avond werd het publiek getrakteerd op de meest populaire musicalnummers uit o.a ‘Mary Poppins’, ‘Tarzan’, ‘Fame’, ‘Footloose’ en ‘Jesus Christ Superstar’ en swingende en inspirerende gospelnummers zoals ‘Oh Happy Day’ en ‘Something Inside So Strong’. Het afwisselende karakter van deze show en de bijzondere combinatie van twee totaal verschillende muziekstromingen zorgde voor een heerlijk theateravondje uit. Kortom, het was een geweldige ontmoeting tussen Gospel en Musical!

Kijk op www.md-concerts.nl voor meer informatie, recensies en beeldmateriaal.

Geef een reactie