Chosen Gospel Choir trad op tijdens bruiloft Sophie en Xander de Buisonjé!

Chosen Gospel Choir Vlaardingen, pharm 2 juli 2010

Op donderdag 1 juli 2010 was het zover: het huwelijk van Sophie en Xander de Buisonjé. Een sprookjesceremonie in kleine kring in de achtertuin van Xander’s huis in Amstelveen. Als verrassings-act werd Chosen Gospel Choir ingehuurd. Het koor maakte namelijk veel indruk op Xander en Sophie met hun optreden tijdens de Vrienden van Amstel Live 2010. Hier waren zij achtergrondkoor voor VanVelzen.

Tijdens de ceremonie liet Chosen Gospel Choir drie nummers horen. Er werd gestart met het opzwepende “I Came To Magnify”. Even later werd de rakende ballad “Something Inside So Strong” gezongen. De afsluiter was “Oh Happy Day”. Dit bekende gospelnummer zorgde voor een muzikaal feest waar het publiek uitzinnig op reageerde.

Onvergetelijk
Xander en Sophie, generic alle aanwezige gasten én Chosen Gospel Choir kijken terug op een heerlijk optreden tijdens deze bijzondere dag. Dirigent Vladimir: “Het was onvergetelijk. We zijn warm ontvangen, cialis 40mg de sfeer was meteen goed en iedereen genoot van onze muziek. Een optreden om nooit te vergeten!”

Meer info
Benieuwd naar wat Chosen Gospel Choir op uw feest kan betekenen? Stuur meteen een e-mail en maak vrijblijvend kennis!

Geef een reactie