Kerstconcert Chosen Gospel Choir in Hoogeveen

viagra ‘Times New Roman’, dosage ‘Bitstream Charter’, thumb Times, serif; font-size: small;”>Chosen Gospel Choir Rotterdam, 4 december 2012

Zaterdag 8 december is het feest in Hoogeveen! Chosen Gospel Choir geeft die avond namelijk een exclusief kerstconcert in de Goede Herder Kerk. Het optreden zal bestaan uit vrolijke kerstnummers en pakkende gospels. 

Chosen Gospel Choir is een gospelkoor uit Vlaardingen onder leiding van de bevlogen Vladimir Pairel. Het koor heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Zo trad het koor op als achtergrondkoor voor Roel Van Velzen tijdens de Vrienden Van Amstel in Ahoy. Ook was het koor te gast op de bruiloft van Xander de Buisonjé en verzorgde daar een spetterend optreden. Tijdens The Voice Of Holland ondersteunde Chosen Gospel Choir Joan Franka en begin oktober was het koor te zien in Beat The Best.

Dit enthousiaste koor laat zich niet alleen van haar beste kant zien tijdens grote concerten. Het koor treedt regelmatig op in kerken, theaters en op festivals. Laura ’t Hoen is verantwoordelijk voor de PR van het koor: “We hebben heel veel zin in dit optreden in Hoogeveen! Alle leden kijken er naar uit en we hebben het repertoire aangepast op de avond. Het belangrijkste van de avond is dat we een feestje bouwen in het teken van de Heer. Dat we allemaal weer even stil staan bij Hem. Want dáár gaat het om. Niet om ons of onze muziek. Het gaat om onze Vader en daar gaan we van genieten!”

De zaal gaat om 19.30 uur open en rond 20.00 uur start het concert. Rond 22.00 uur is de avond afgelopen. Het concert is een samenwerking met Gospel Music Hoogeveen en Henk Brouwer. Er passen 700 mensen in de kerk, dus maak deze gezellige avond zeker mee! De toegang is gratis.

Geef een reactie