Kom jij zingen bij Chosen Gospel Choir?

Chosen Gospel Choir Vlaardingen, 9 september 2016

Een van de beste black gospelkoren van Nederland heeft weer plek voor nieuwe leden! Chosen Gospel Choir brengt op onderscheidende wijze verschillende stromen gospelmuziek en richt zich voornamelijk op black gospel: energieke Engelstalige gospels afgewisseld door ontroerende ballads. Chosen Gospel Choir heeft plaats voor nieuwe vocalisten en nodigt alle geïnteresseerden uit om eens kennis te komen maken tijdens de open repetitie op zondag 18 september in Vlaardingen.

Optredens van Chosen Gospel Choir kenmerken zich door muzikale en vocale kwaliteiten en een enorme dosis energie. Het koor treedt regelmatig op in kerken, buy theaters en op festivals. Kleinere, website  intieme concerten worden één groot feest als Chosen Gospel Choir van de partij is, maar ook grote evenementen zijn onvergetelijk met een bijdrage van dit koor. Zo werd Chosen Gospel Choir bekend door optredens tijdens de Vrienden van Amstel, The Voice of Holland, Beat the Best (RTL5) en de Top2000 Sing Along. Chosen Gospel Choir zong al samen met bekende artiesten als Roel van Velzen, Paul de Leeuw, Lee Towers, Sharon Kips, Pearl Joan en Hind. En ook komende periode staat er nog genoeg moois op de planning.

Gospel op hoog niveau
Chosen Gospel Choir zoekt nieuwe vocalisten die het koor compleet maken. Voornamelijk mannen en alten zijn méér dan welkom. Ook vocalisten met solistische kwaliteiten worden uitgenodigd eens langs te komen. Laura Mukrab is al bijna 10 jaar PR-manager en koorlid van Chosen Gospel Choir. Laura: “Zingen bij Chosen Gospel Choir betekent zingen met een hechte groep gezellige zangers en zangeressen. Samen delen we de liefde voor God en het is onze missie die liefde via onze muziek te verspreiden. Chosen Gospel Choir brengt gospel op hoog niveau. Dat betekent niet dat alleen professionele vocalisten welkom zijn. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf (muzikaal) te ontwikkelen. En dirigent Vladimir Pairel maakt van iedere repetitie en elk optreden een feest.”

Uitnodiging
Het koor komt van origine uit het Zuid-Hollandse Vlaardingen maar inmiddels komen de vocalisten uit vijf provincies. Carpoolen is geen enkel punt. Chosen Gospel Choir repeteert eenmaal in de drie weken op zondag in Vlaardingen. Ben jij gelovig en heb je een goede stem? Kom dan kennismaken! We zien je graag tijdens de open repetitie op zondag 18 september van 13.30-16.30 uur in de Bethelkerk in Vlaardingen. Voor meer informatie stuur je een mailtje aan info@chosen-gospelchoir.nl.