Chosen Gospel Choir helpt A21

Chosen Gospel Choir 8 november 2016

Chosen Gospel Choir is zaterdag 19 november te gast in Vredehorst in Hoogeveen. Vanaf 20.00 uur geeft dit bruisende koor onder leiding van Vladimir Pairel een spetterend concert. Het concert wordt georganiseerd door Wijtze Visser en Rolph Drent met als doel geld op te halen voor A21, een organisatie die mensenhandel bestrijdt op allerlei fronten. Waar staat dit goede doel voor?

A21 staat voor het redden van mensen die in slavernij leven of het slachtoffer zijn van human trafficking. Bijvoorbeeld mensen die onder valse voorwendselen vanuit Oost-Europa naar West-Europa worden gelokt. Rolph: “Het is juist dit traject, mind het grensgebied tussen Bulgarije en Griekenland, waar dergelijke praktijken plaatsvinden, dat ons geraakt heeft. De mensonterende omstandigheden die de slachtoffers moeten ondergaan is afschuwelijk. Daarom willen wij ons inzetten voor deze organisatie. En als we de motivatie voor dit doel kunnen combineren met een sprankelend optreden van Chosen Gospel Choir, dan kost het geen energie, maar levert het alleen maar energie op!”

Kaartverkoop
Meer informatie Wilt u meer informatie of direct kaarten kopen voor dit bruisende concert? Bestel die via a21muskathlon@gmail.com of bel 06-52403071. Verkooppunten zijn Keurslagerij Drent (Het Haagje 36, Hoogeveen) en DIO Drogisterij Parfumerie (Hoofdstraat 72, Zuidwolde). Kaarten kosten 10 euro per stuk in de voorverkoop en 12,50 aan de deur. Meer informatie over A21 vindt u op www.a21.org.