Optreden Chosen Gospel Choir in The Voice Of Holland!

Chosen Gospel Choir Rotterdam, viagra dosage order 27 november 2010

Vrijdag 26 november heeft Chosen Gospel Choir de backingvocals verzorgd voor Joan Franka in The Voice Of Holland. Joan, ook wel bekend als het Flower-Powermeisje, wordt gecoacht door Roel van Velzen. VanVelzen had het black gospelkoor eerder dit jaar al ingeschakeld als backingkoor voor zijn eigen optreden tijdens de Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam. Voor de act van Joan, Walking In Memphis, vroeg hij Chosen Gospel Choir opnieuw een muzikale bijdrage te leveren.

Het optreden van Joan was bijzonder en werd beloond met een staande ovatie van het publiek. Ze kwam tijdens de uitzending helaas in de sing-off, maar wist zich staande te houden. Ze is door naar de volgende ronde. Joan: “Het is altijd al mijn droom geweest om met een gospelkoor te zingen. Deze droom is vanavond uitgekomen en daar ben ik ontzettend blij mee. Gelukkig ben ik door naar de volgende ronde. Complimenten voor Chosen Gospel Choir!”

Dirigent Vladimir Pairel verheugde zich enorm op het wederzien met VanVelzen. Vladimir: “Zowel VanVelzen als Joan hebben mij geinspireerd het beste uit het koor te halen. Het optreden is goed gegaan en het publiek was enthousiast. We mogen trots zijn op onze prestatie.”

Geef een reactie