Waanzinnig kerstfeest 19 december: Sharon Kips & Chosen Gospel Choir

there ‘Times New Roman’, ‘Bitstream Charter’, Times, serif; font-size: small;”>Chosen Gospel Choir en Sharon Kips Vlaardingen, 14 november 2014

Chosen Gospel Choir en Sharon Kips gaan samenwerken! Vier met ons een waanzinnig kerstfeest in één van de mooiste kerken van Nederland! Swing mee en geniet van een exclusief optreden van deze twee gospel-acts. Dit mag u niet missen!

19 december wanen we ons in warme kerstsferen! Vanaf 20.00 maakt u namelijk hét kerstfeest van dit jaar mee. Het haardvuur knispert, de Glühwein dampt en het kaarslicht flikkert langs de gebrandschilderde ramen. Proost samen met uw familie, collega’s, vrienden of relaties op het afgelopen jaar. Geniet van de live gospelmuziek, heerlijke kazen en wijnen op een unieke locatie. U bent er toch ook bij in de Goudse St. Jan?

Dit evenement wordt georganiseerd door Eigenwijze Evenementen. Chosen Gospel Choir is dit evenementenbureau zeer dankbaar voor het mogelijk maken van een lang gekoesterde wens om samen met X-Factor winnares Sharon Kips een feestelijk kerstconcert neer te zetten. Koop uw tickets via Ticketscript. Wees er snel bij want vol=vol.

Flyer concert Chosen Gospel Choir en Sharon Kips