Spectaculair jubileumconcert

pills ‘Times New Roman’, viagra dosage ‘Bitstream Charter’, this Times, serif; font-size: small;”>Chosen Gospel Choir Vlaardingen, 5 oktober 2014

‘Geweldig´, ´Wat een feest´, ´Onovertroffen muzikale klanken´, ´Beter dan ooit´ en ´Dit had ik niet willen missen´. Bezoekers van het jubileumconcert van Chosen Gospel Choir waren laaiend enthousiast over het bijzondere optreden van dit enthousiaste koor.

Op zaterdag 4 oktober was het zover: Chosen Gospel Choir vierde haar tienjarig jubileum in de Kerk van de Nazarener in Vlaardingen. 400 gasten waren getuige van dit feestelijke concert waarbij de heer centraal stond. De avond kende een gevarieerd programma. Na een professioneel introductiefilmpje waarin fragmenten van de afgelopen tien jaar te zien waren, startte de eerste helft: langzaam werd de energie opgebouwd. De koorleden zongen onder begeleiding van muziekbanden. In de tweede helft barstte het feest los en begeleidde de nieuwe Chosen Gospel Band de vocalisten. Er kwam van alles voorbij: van vrolijke uptempo-nummers die veel bezoekers overtuigden om op te staan en mee te klappen, tot gevoelige ballads die velen recht in het hart raakten. Tussendoor vertelden een aantal koorleden meer over Chosen Gospel Choir, de afgelopen tien jaar en hun bijzondere band met God. Ook zongen twee solisten een eigen gekozen nummer zonder koor. Stralend middenpunt was uiteraard de bevlogen Vladimir Pairel.

Voorzitter Ank Verhoeven van Stichting Chosen Gospel Promotion kijkt terug op een fantastische avond: “We hebben allemaal keihard gewerkt om deze avond een succes te laten worden. Ieder op zijn of haar eigen manier: bijvoorbeeld door deelname aan de projectgroep, het instuderen van nieuwe nummers en het treffen van de technische voorbereidingen. Zo’n avond vraagt om veel ‘regelwerk’ en dat hebben wij als koor voor elkaar gekregen. Dat maakt mij trots. Door deze avond hebben wij als koor weer veel energie gekregen! We staan nu al weer te trappelen om de drukke decembermaand in te gaan. Daar hebben we heel veel zin in!”

Chosen Gospel Choir bedankt alle aanwezigen, vrijwilligers en natuurlijk de koorleden en onze muzikale leider Vladimir Pairel. Speciale dank aan de sponsors die dit concert mede mogelijk gemaakt hebben:

  • Alphavisie: www.alphavisie.nl
  • Christelijke Hogeschool Ede: www.che.nl
  • Elektra Fungi: www.elektrafungi.com
  • EasyCandle: www.easycandle.nl
  • LVLCommunicatie: www.lvl-communicatie.nl