Chosen Gospel Choir

 

Voor meer informatie en boekingen:

Stichting Chosen Gospel Promotion
Monique van Reenen

Ben jij ook Chosen?

Wil jij ook bij Chosen Gospel Choir zingen? Dat kan! Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke dames en heren die onze groep compleet maken. Momenteel is er bij ruimte bij alle stemgroepen. We zoeken koorleden zonder en met solistische ambities.

Beschik jij over een goede, geoefende en ervaren zangstem? Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van zang, podiumhouding en uitstraling? Ben je bereid om Chosen Gospel Choir prioriteit in je leven te geven? En vind je het een uitdaging om mensen te ontroeren met het woord van God? Neem dan contact op! Na een kennismaking met het koor volgt een persoonlijke kennismaking met de auditiecommissie. Een stemtest maakt onderdeel uit van die kennismaking.

Chosen Gospel Choir repeteert om de twee weken op zondagavond in Vlaardingen. Onze leden komen uit heel Nederland: Carpoolen is vaak mogelijk.

Vrienden van Chosen Gospel Choir

Chosen Gospel Choir is op zoek naar vrijwilligers die ons helpen met het ‘draaien’ van het koor. Denk bijvoorbeeld aan mensen die ons helpen met de PR, sponsorwerving of de (administratieve) begeleiding tijdens grote concerten. Er zijn handen te kort en er is volop werk te doen! Tijd over? Steek die uren dan in ons koor! We kunnen onze dankbaarheid niet uiten in geld, maar zorgen er natuurlijk voor dat u bij concerten altijd kosteloos aanwezig mag zijn (ook backstage!). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Donaties

Draagt u Chosen Gospel Choir een warm hart toe en wilt u ons financieel steunen? Maak dan uw donatie over op rekening NL05 INGB 0005038401 op naam van Stichting Chosen Gospel Promotion. Uw gift zal onder andere worden gebruikt om de organisatie van het koor te financieren, zangcoaching voor de leden en een cd-opname.